Hvorfor benytte seg av våre tjenester?

Sliter du med å få teppet ditt til å se ut som nytt igjen? Vår profesjonelle teppevask og rens kan hjelpe deg! Vi tilbyr fagmessig teppepleie som gir deg et skinnende rent teppe uten stress eller mas.

Vi bruker spesielle teknikker og utstyr for å fjerne skitt og flekker fra teppet ditt og etterlater det så rent som da det var nytt. Vi er opptatt av å bruke miljøvennlige produkter og teknikker som er trygge for familien din og kjæledyrene dine.

Ved å velge vår tjeneste, kan du være sikker på at du får den beste kvaliteten på teppevask og rens. Våre erfarne og profesjonelle teknikere er utstyrt med den nødvendige kompetansen og utstyret for å gi deg det beste resultatet.

La oss ta vare på teppepleien din, og få et friskt og rent teppe tilbake i hjemmet ditt

Om uhellet først er ute...

Frykt ikke! Uhell hender hele tiden. Om du ønsker å gi det et forsøk og rense teppet hjemme har vi en enkel guide til det. Om du derimot ønsker benytte deg av våre profesjonelle tjenester kan du trykke på knappen nedenfor.

Hvordan vasker dere teppene deres?

Vi vasker teppenes våres for hånd i vårt profesjonelle vaskeri. Dette har vi gjort i snart 20 år.

Hvor lang tid tar det?

Det tar 1 uke. Som oftest leverer vi tepper til vask hver tirsdag. Leverer du på mandag, får du teppet tilbake neste tirsdag.

Hvor mye koster det?

Håndlagde tepper vasker vi for 399 kr pr. kvm. 

Maskinlagde tepper vasker vi for 299 kr pr. kvm.

For flekker og diverse tilbyr vi pris utifra omfanget.