Velkommen til vår persiske teppebutikk! Vi er en familiebedrift som har drevet med salg av ekte persiske tepper på Romerike og Oslo i over 17 år. Vår visjon har alltid vært å gi våre kunder den beste teppeopplevelsen mulig, og vi tror at persiske tepper ikke trenger å være et mysterium.

Saeid, som driver butikken sammen med sin kone Maryam, har håndplukket alle våre tepper selv. Vi har også fått betydelig støtte av våre barn Shahin, Shervin og Yasmin, som har vært en viktig del av familiebedriften vår på Strømmen Storsenter.

Vi selger persiske tepper fordi vi tror de er en viktig del av kulturarven vår, og vi ønsker å dele denne skjønnheten og kvaliteten med våre kunder. Persiske tepper er håndvevd av dyktige kunstnere, og hvert enkelt teppe er unikt med sine egne mønstre og farger. De er laget av høykvalitets materialer, som naturlige fiber som ull og silke, og dette gjør dem slitesterke og holdbare.

Vi tror også at persiske tepper kan være et godt valg for deg som ønsker å bidra til bærekraftig produksjon. Mange persiske tepper er laget av økologisk produsert ull, og produksjonen foregår ofte på tradisjonelle vis med minimal påvirkning på miljøet.

Til slutt selger vi persiske tepper fordi vi tror de kan gi varme og komfort til hjemmet ditt. Ulltepper er kjent for å holde på varmen, noe som gjør dem ideelle for kalde vinterdager. De kan også være behagelige å gå på, noe som gjør dem til et godt valg for stuer og soverom. Vi håper du vil besøke oss i butikken vår for å se på vårt utvalg av persiske tepper og få en unik teppeopplevelse.