Persiske tepper

Vi er i stand til å få tak i tepper på bestilling. Vi har et bredt nettverk i Iran, Afghanistan og andre land i midtøsten. Vi gjør alltid vårt beste for å finne et teppe du blir fornøyd med.


Vi har også kontakter i Iran som kan som kan produsere helt nye tepper ut i fra design. Bemerk at dette ofte tar flere måneder og ofte er dyrt.

Mesteparten av teppene våres kommer i fra Iran (Persia), men vi har også tepper i inventaret vårt fra andre land.

Dette er avhengig av flere faktorer. Som oftest er det knyttet tettheten som avgjør hvor lang tid og hvor mye teppet koster. Jo flere farger og jo mer komplekst mønstret er fører også til mer tidsforbrug.

En dyktig håndverker kan knytte 12 knuter i minuttet. En ordinært teppe har 350 000 knuter pr. kvm.

Enkelt sagt: Nei. Ikke alle persiske tepper er investeringer.

Noen persiske tepper vil holde verdien sin, og noen vil også øke verdien sin, men dette er ikke tilfelle for alle tepper. Prisene på teppene øker siden færre knyter dem, men ikke alle tepper har høy nok kvalitet til å bli kalt en investering.

Tilstand, farge, design og alder er viktig momenter å vurdere når man skal kjøpe tepper som investering.

Persiske tepper har mange kvaliteter. Samtidig som at de er vakre å se på, er de svært robuste. Vi kan ikke med hånda på hjertet si at et teppe varer f. eks 15 år, men et kvalitetsteppe kan bli brukt i over 100 år.

Mengden med trafikk, kvaliteten på teppet og mengden med vedlikehold avgjør levetiden.

Handel og levering

Vi tilbyr 100% fornøydhetsgaranti i 14 dager. Om man kommer innom fysisk kan man også prøve teppet hos seg selv før man kjøper det.

Hvis du for hvilken som helst grunn ønsker å returnere teppe er dette fullt mulig. Enten så ertsatter vi pengene eller så får du et nytt teppe. Teppet må ikke være skadet.

Vi aksepterer vanlig Visa og Mastercard, samt Klarna, Apple Pay og Vipps. Vi tar også i mot bankoverføring.

Ja. Vi tilbyr gratis levering på tepper i Norge.

Ja.

Telefon

63 80 39 00

E-post

post@saeidstepper.no