DIN LOKALE TEPPEFORHANDLER SIDEN 2001

 Vårt oppdrag:

Sammen med sin kone Maryam har Saeid i over 17 år solgt ekte persiske tepper på Romerike og Oslo. Familiebedriften på Strømmen Storsenter har fått, og får betydelig støtte av barna, Shahin, Shervin og Yasmin.

Saeid sin visjon har alltid vært tydelig: gi kundene våres den beste teppe opplevelsen som er mulig. Persiske tepper skal ikke trenge å være et mysterium. Alle våre tepper er håndplukket av Saeid.

Hvorfor startet vi med tepper?

Tepper har gjennom tidene hatt en stor plass i hjemmet. Gjennom hundrevis av år har persiske tepper frydet og pyntet majestetiske slott, palass, og ikke minst hverdagslige hjem på tvers av kloden. Med sine tidløse design og slitesterke materiale, har persiske tepper opparbeidet seg et svært godt rykte. Kvalitet er nøkkelordet for våre tepper.

Hva sier våre kunder om oss?

"Saeids tepper er rett og slett en FANTASTISK FLOTT teppebutikk på Strømmen Storsenter. Her er det noe for alle - og servicen ligger i Norgestoppen. Anbefales på det sterkeste!" - Anne M. via Google

Vi ønsker å tilby deg en riktig god "teppeopplevelse" av kvalitetsmessig høyeste standard. Våre kunder skal alltid få service av ypperste stand. Vi gir oss ikke før du er 100% tilfredsstilt med ditt kjøp.

Om du ønsker å bli bedre kjent med oss, eller bare har noe på hjertet kan du alltid kontakte oss via e-post, tlf eller kontaktskjema :)