Ekte persiske tepper har som normalt lang levetid, og kan glede flere generasjoner.
Levetiden er som ofte betinget av teppets kvalitet og vedlikehold (les mer om vedlikhold ved å trykke her). Dyp rensing av tepper er vesentlig for levealderen på tepper gjort av proffesjonelle. Det spesielle må våre tepper er at alle typer skader og slitasjer kan restaureres og repares. Derfor tilbyr vi dag en rekke fagmessige tjenster for vedlikehold av ekte persiske tepper. Kontakt oss gjerne, og ta med teppe for en uforpliktende prisevaluering for både reperasjon, restaurering, rens og vask!

Våre fagmessige tjenester:

Rens / Vask
Restaurering / Reparasjon
Taksering
Interiør rådgiving

Takst:

Takstpapir eller setifikat er viktig dokument for forsikringsselskaper når dine tepper blir utsatt for et uhell. Innboforsikringen dekker som ofte de vannlige gulvtepper. Eksklusive tepper bør ha ekstra forsikring. Vi takserer og prisvurderer alle typer tepper. Takseringstiden kan variere fra et per timer til noen dager.

Restaurering:

Orientalske tepper repareres og restaureres etter alle typer skader og slitasjer. Har du et teppe som har levd med familien i mange år, og trenge pleie, så kontakt oss for en gratis vurdering. Vi reparerer skader på kanter, frynser og evt. kutt og andre ting.

Rens og Vask:

Rens og vask av tepper er en vesentlig del av vedlikeholdet. Vår tepper lages av naturmaterialer og trenge pleie og vedlikehold for å leve lenge. Orientalske tepepr vil se penere og å være lettere etter hver rens / vask. Fagmessig rens / vask utføres av fagpersoner med lang og god erfaring. Vi fjerner flekker og behandler tepper etter møll eller andre skader.Vi kan hente og levere tepper etter nærmere avtale.
MOB: 93007744 / post@saeidstepper.no