SAEID FAKHSHAMI
Saeid G. Fashkhami er innehaver av teppebutikken Saeid`s Tepper og har flere års bakgrunn fra denne industrien. Selv er han født og oppvokst i Iran og har lenge vært i teppebransjen. Han kom fra Iran til Norge i 1986, med lang erfaring innen teppeknyting og reparasjon. I Norge har han tatt akademisk utdanning innen helse-og sosialfag, og har arbeidet som sosialrådgiver i stat og kommune i mange år. Tepper har vært hans hobby både før og etter han flyttet. Ut fra mange års erfaringer og kunnskaper om ekte persiske tepper startet han opp sin butikk i Strømmen Storsenter i 2003. Saeid, som mange andre, ser på dette flotte håndarbeidet som kunst og samleobjekter. Derfor blir det en glede for Saeid å presentere dette tradisjonelle håndverket for dere, og å dele sine kunnskaper og erfaringer for de interesserte.
SAEID`S TEPPER er en familiebedrift, og drives på Strømmen storsenter.
Saeid setter høy krav til kvalitet, originalitet når han plukker opp sine tepper og kilimer under oppkjøpreiser i forskjellige bazarer i Iran. Derfor blir flest produkter hos Saeid særpreget og unike.
Et stort utvalg av ekte persiske, orientalske og moderne tepper. Vi har tepper til enhver smak og til enhver lommebok. For teppesamlere har Saeid alltid noe spesielt, særpreg og unik å tilby.