Saeid G. Fashkhami

Saeid G. Fashkhami er innehaver av teppebutikken Saeid`s Tepper og har flere års bakgrunn fra denne industrien. Selv er han født og oppvokst i Iran og har lenge vært i teppebransjen. Han kom fra Iran til Norge i 1986, med lang erfaring innen teppeknyting og reparasjon. I Norge har han tatt akademisk utdanning innen helse-og sosialfag, og har arbeidet som sosialrådgiver i stat og kommune i mange år.
Tepper har vært hans hobby både før og etter han flyttet. Ut fra mange års erfaringer og kunnskaper om ekte persiske tepper startet han opp sin butikk i Strømmen Storsenter i 2003. Saeid, som mange andre, ser på dette flotte håndarbeidet som kunst og samleobjekter. Derfor blir det en glede for Saeid å presentere dette tradisjonelle håndverket for dere, og å dele sine kunnskaper og erfaringer for de interesserte.

Tidligere var våre produkter forbeholdt kun de rike – og de priset dem mange ganger høyere enn tilfellet er i dag. Persere har alltid vært stolt og flink til å pynte fra et “arbeiderhjem” til et slott med sine tepper. Vi har tepper i alle kategorier med ulike kvaliteter og priser.

Jeg har tepper for enhver smak! Velkommen til min teppeverden!

Kontakt meg gjerne for råd, tips og anbefalinger i kjøp, salg og evt. vedlikehold!

Vårt motto er å alltid kunne tilby høy kvalitetstepper til onkuransedyktige priser, med en høy standard av både service oggaranti. Ingen kunder skal bli ufornøyde, og vi skal alltid stå til tjeneste til alle ulike tepperelaterte tjenester, og derfor tilbys garantiordninger av aller høyest grad. Våre garantiordninger skal sikre deg en trygg og sikker handel hos oss, og derfor tilbyr som eneste teppebutikk: Livstid Inbyttegaranti