15 års jubileum på Strømmen storsenter

Vi feirer 15 års jubileum med mange gode tilbud på tepper, samt en SUPER teppeauksjon med Glenn Due Sørensen på Strømmen storsenter v/scenen 2.etg. lørdag 17.03.2018 kl.13.00.
klikk/kopi og lim på  linken  for visning av av Strømmen storsenter sin artikel om SAEID`S TEPPER;
http://www.strommenstorsenter.no/Inspirasjonsblogg/interior/derfor-bor-du-investere-i-persiske-tepper/?utm_source=nyhetsbrev&utm_medium=&utm_content=saeidstepper

50 tepper skal ut og fly til vanvittige priser. Velkommen til en hyggelig og trygg teppehandel.

Saeid G. Fashkhami er innehaver av teppebutikken Saeid`s Tepper og har flere års bakgrunn fra denne industrien. Selv er han født og oppvokst i Iran og har lenge vært i teppebransjen. Han kom fra Iran til Norge i 1986, med lang erfaring innen teppeknyting og reparasjon. I Norge har han tatt akademisk utdanning innen helse-og sosialfag, og har arbeidet som sosialrådgiver i stat og kommune i mange år. Tepper har vært hans hobby både før og etter han flyttet. Ut fra mange års erfaringer og kunnskaper om ekte persiske tepper startet han opp sin butikk i Strømmen Storsenter i 2003. Saeid, som mange andre, ser på dette flotte håndarbeidet som kunst og samleobjekter. Derfor blir det en glede for Saeid å presentere dette tradisjonelle håndverket for dere, og å dele sine kunnskaper og erfaringer for de interesserte.

Kommentarer er ikke tillatt