http://www.strommenstorsenter.no/Inspirasjonsblogg/interior/saeids-tepper/

Flotte tepper med god kvalitet hos Saeids tepper

Saeids tepper feier 16 års jubileum med mange god jubileumtilbud på alle tepper i butikken, opptil 70%.
Stort utvalg av ekte persiske, orientalsk og moderne tepper.

Saeids tepper utfører fagmessige rens/vask, reparasjon og taksering av tepper.

Du finner Saeids tepper i 1. etg. ved siden av Vinmonopolet.

 

Velkommen til årets beste teppehandel!

Saeid G. Fashkhami er innehaver av teppebutikken Saeid`s Tepper og har flere års bakgrunn fra denne industrien. Selv er han født og oppvokst i Iran og har lenge vært i teppebransjen. Han kom fra Iran til Norge i 1986, med lang erfaring innen teppeknyting og reparasjon. I Norge har han tatt akademisk utdanning innen helse-og sosialfag, og har arbeidet som sosialrådgiver i stat og kommune i mange år. Tepper har vært hans hobby både før og etter han flyttet. Ut fra mange års erfaringer og kunnskaper om ekte persiske tepper startet han opp sin butikk i Strømmen Storsenter i 2003. Saeid, som mange andre, ser på dette flotte håndarbeidet som kunst og samleobjekter. Derfor blir det en glede for Saeid å presentere dette tradisjonelle håndverket for dere, og å dele sine kunnskaper og erfaringer for de interesserte.

Kommentarer er ikke tillatt